ANKARA'da önceki gece İmrahor Vadisi'nde yaşanan olayda erkek arkadaşı öldürülen Züleyha B.'nin, olaydan sonra gasp edilerek kaçırıldığı araçtan atlayarak vatandaşlar tarafından karakola götürüldüğü öğrenildi.
Ankara'da önceki gece, Yasin B. babasına ait otomobil ile aynı iş yerinde çalıştığı Züleyha B. ile İmrahor Vadisi'ndeki boş bir araziye gitti. Burada otomobil içerisinde oturan 2 gencin yanına gelen, kimliği belirsiz kişi burada önce tartıştığı Yasin B.'yi pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. Saldırgan daha sonra aracı gasp ederek, Züleyha B.'yi kaçırdı. Fakat bir süre ilerleyen araçtan Züleyha B. atlayarak kurtuldu. Züleyha B. bu sırada bölgede bulunan bir grup gençten yardım isteyerek, karakola gidip şikayetçi oldu.
Yaşanan olayın ardından polis tarafından geniş çaplı inceleme başlatırken, Züleyha B.'yi karakola götüren bir grup gençten birisi yaşanan olayı 'ya anlattı. Bir grup arkadaşı ile parkta otururken, Züleyha B.'nin araçtan atladığını söyleyen görgü tanığı, "Yardım edin' dedi. Bizde hemen yanına gittik. Araçtan atladığı için kadının her yeri kanıyordu. Hüngür hüngür ağlıyordu. 'Saldırganın üstü başı pislik içindeydi' dedi. Arabaya yaklaştı ben arkadaşıma 'inme dedim indi ve bir el silah sesi duydum' dedi. Saldırgan elinde çanta ile geziyormuş. Biz kadını yaya olarak en yakın karakola götürdük. Bizde inanmadık tabi ama sabah haberlerde İmrahorda ölü haberini duyunca şaşırdık" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü
----------------------
-(GEÇİLEN GÖRÜNTÜ) 
-olay yerinden çekilen görüntü 

Haber-Kamera: Mustafa TURAPOĞLU / ANKARA () 

==============================================