* Hayatını kaybeden Buğra'nın yakını : Buğra'nın acısı benim için neyse  diğer arkadaşımızın da acısını aynı şekilde paylaşıyorum. Ailesine başsağlığı diliyorum.

Enver ALAS, Sinan BİLGİLİ, İstanbul
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde önceki gece meydana gelen  kazada hayatını kaybeden emlak danışmanı Buğra Erdem'in Bahçelievler'deki baba ocağında büyük acı var. Kaza sırasında Erdem'in durdurup terkettiği otomobilde bulunan eşi Halime Yasemin Erdem ve Buğra'nın annesi Necla Oğuzoğlu, cenaze evin önüne getirildiğinde gözyaşlarına boğuldu. Yakınlarının koluna girmesiyle ayakta güçlükle duran anne, cenaze aracının arkasından "Ben yandım gel oğlum ne olur gel" diye seslendi.  Eşi Halime Yasemin Erdem ise uzun süre tabuta sarılarak ağladı. 

"BUĞRA İNSAN SEVGİSİYLE DOLU BİRİ. NERESİNDEN BAKARSAN FACİA BİR OLAY"
Olayı duyar duymaz İzmir'den gelen Buğra Erdem'in öğretmen dayısı Aslan Oğuz,  acılarının ve üzüntülerinin çok büyük olduğunu söyledi. İki genç insanı kaybetmenin derin acısını yaşadıklarını vurgulayan Oğuz, "Motor kullanan kardeşimize Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Gidip onların cenazesine de katılmak isterim. Buğra insan sevgisiyle dolu biri. Neresinden bakarsan facia bir olay" diye konuştu.  

"BARKIN'IN DA ACISINI YAŞIYORUZ"
Buğra'nın acısı benim için neyse  diğer arkadaşımızın da acısını aynı şekilde paylaşıyorum. Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Barkın Bayoğlu'nun da acısını yaşadıklarını vurgulayan Aslan Oğuz, şunları söyledi:
"Allah düşman başına böyle bir olay vermesin. 61 yaşındayım. Düşmanlık nedir de bilmem. Buğra da öyleydi. Tekrar altını çiziyorum ve rica ediyorum; Buğra'nın acısı benim için neyse  diğer arkadaşımızın da acısını aynı şekilde paylaşıyorum. Ailesine başsağlığı diliyorum. Ancak sevelerine, motorcu camiasına rica ediyorum. Buğra'yı tanımadan sanki ölümüne sebep olmuş gibi, özellikle planlanmış, orada durmuş ve intihar edecekmiş gibi... Asla intihara meyilli biri değil."

ULU CAMİİ'NDEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Öte yandan Buğra Erdem'in cenazesi annesinin Siyavuşpaşa Mahallesi Oğuzhan Sokak'taki evinde helallik alınmasının ardından yine aynı mahallede yakında bulunan Ulu Camii'ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardınan BUğra Erdem, Altınşehir'de aile mezarlığına defnedilecek. 

Görüntü Dökümü
----------------
-Dayı Aslan Oğuz ile röp
-Taziye evi
-CEnazenin helallik için getirilmesi

dhafeed