* Buğra'nın annesi Necla Oğuzoğlu: Barkın'ın da  4 yaşında çocuğu varmış. O da benim oğlum... Barkın'ın ailesinin de başı sağolsun" dedi.  


Enver Alas - Sinan Bilgili, İstanbul
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde önceki gece meydana gelen  kazada hayatını kaybeden emlak danışmanı Buğra Erdem, İstanbul'da ailesi ve yakınlarının gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cami avlusunda konuşan Buğra'nın acılı annesi Necla Oğuzoğlu oğlunun karıştığı trajik kazada hayatını kaybeden Barkın Bayoğlu için "Barkın'ın da  4 yaşında çocuğu varmış. O da benim oğlum, isteyerek öldürmedi. Barkın'ın ailesinin de başı sağolsun" dedi.  

ACILI EŞ CENAZEDE
33 yaşındaki Buğra Erdem için Bahçelievler Ulu Camii'de cenaze töreni düzenlendi. Törene başta kaza sırasında Erdem'in durdurup terkettiği otomobilde bulunan eşi Halime Yasemin Erdem ve annesi Necla Oğuzoğlu olmak üzere, ailesi ve yakınları katıldı.  
Cami avlusunda taziyeleri kabul eden acılı anne Necla Oğuzoğlu, gözyaşı döktü. Burada basın mensuplarına olayla ilgili konuşan Oğuzoğlu, kazada oğluna çarparak hayatını kaybeden motorsiklet sürücüsü Barkın Bayoğlu'nun ailesine ve yakınlarına hitaben, "Lütfen oğluma kötü birşey demesinler" ricasında bulundu. 

"O DA BENİM OĞLUM"
Anne Oğuzoğlu, "Barkın'ın da  4 yaşında çocuğu varmış... Barkın'ın ailesinin de başı sağolsun. Allah onlara da sabır versin. Onların bebeklerine de Allah kötü gün yüzü göstermesin. Benim yavrum hakkında sosyal medyada kötü söylemesinler" dedi. 
Olayın nasıl meydana geldiğiyle ilgili bir soru üzerine Necla Oğuzoğlu, "Olayın nasıl olduğunu neden dışarıya çıktığını bilemiyorum. Hava biraz pusluymuş ve görmemiş motorsikleti.  Oğlumun kayınvalidesi karşıda (Anadolu Yakası) otuyordu bebeklerini almaya gidiyorlardı. Eşiyle tartıştığını sanmıyorum. Çocuğumun kalbi pille çalışıyor. Belki midesi bulandı, belki sıkıntı geldi, bilemiyorum" ifadelerini kullandı. 

ALTINŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ. 
Buğra Erdem için alınan helalliğin ardından öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı kılındı. Erdem, Başakşehir'deki Altınşehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. 


Görüntü Dökümü
-------------------
-Camiden görüntü
-Anne Necla Oğuzoğlu'nun konuşması
-Helallik alınması
-Namazın kılınması
- aile fotoğrafı

dhafeed
-Tabutun omuzlara alınıp cenaze aracına taşınması
-Genel ve detaylar