Haber - Kamera: Ramazan EĞRİ / İSTANBUL

Ataşehir'de, inşaatı süren alış-veriş merkezinin altgeçit çalışmaları sırasında yan taraftaki sitenin otoparkı ve yolun bir kısmı çöktü. Çökmeyle birlikte korkuya kapılan site sakinleri evlerinden dışarı çıktı.

Olay, Örnek Mahallesi Libadiye Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İnşaatı süren alış-veriş merkezine giden alt geçit çalışmaları sırasında, yan taraftaki sitenin otoparkı ve yolun bir kısmı bir gürültüyle çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken 65 daireli sitenin sakinleri korkuya kapılarak evlerinden dışarı çıktı. Yolun 1 şeridi araç trafiğine kapatılırken olay yerine gelen belediye ekipleri, çöken yerlere dolgu çalışmalarına başladı.

Çökme olayını anlatan site yöneticisi Engin Metiner, "Alışveriş merkezi için alt geçit yapılıyor. Alt geçit çöktü, 65 daire yaklaşık 300 kişi şuan burada. Can güvenliğimiz yok. Ortalık perişan bir vaizyette ve bir yetkiliden cevap bekliyoruz. Maalesef yeterli ve gerekli cevabı alabilmiş değiliz. İşte gördüğünüz gibi insanlar sokakta, herkes mağdur. Ciddi bir risk sözkonusu. Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçe yazdık, ona gelen yanıtta alış-veriş merkezinin kapısı buraya denk geldiği için bu altgeçitin yapılması gerektiğini bildirdiler." dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Olay yerinden görüntüler

-Çöken yerdeki dolgu çalışmaları

-AVM inşaatından detaylar

-Site yöneticisi ve site sakinleriyle röp.

Detaylar