1 - KILIÇDAROĞLU, SERSERİ KURŞUNUN FELÇ ETTİĞİ LİSE ÖĞRENCİSİ AHMET EMRE'Yİ ZİYARET ETTİ

Haber / Kamera: Enver ALAS, İstanbul

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sultangazi'de 2 Ağustos 2015'te arkadaşları ile yolda yürürken rastgele ateş eden bir kişinin tabancasından çıkan kurşunla yaralanan ve göğüsten aşağısı felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'ne yaptığı ziyaretin ardından 14.40 sıralarında Ahmet Emre Çavuş'un tedavi gördüğü Şişli'deki Örnoram Fizik, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın da eşlik ettiği ziyarette Kılıçdaroğlu'nu girişte Ahmet Emre'nin babası Bülent Çavuş ve hastane yetkilileri karşıladı. Kılıçdaroğlu, tedavisine özel bir odada devam edilen Ahmet Emre ile yakından ilgilendi, doktorlarından da sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Kılıçdaroğlu'nun ziyareti yaklaşık 20 dakika sürdü.

Çıkışta bir açıklama yapan Bülent Çavuş, ziyareti nedeniyle CHP lideri Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Çavuş, "Genel başkan, ilk günden itibaren Emre'nin sağlık durumuyla yakından ilgilendi. Ziyaret edeceği sözünü vermişti, bugüne nasip oldu. Emre de çok mutlu oldu. Böyle ziyaretler Emre'ye aşırı moral oluyor. Sayın Kılıçdaroğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Lise öğrencisi 18 Ahmet Emre Çavuş, 2 Ağustos 2015'te arkadaşlarıyla Gazi Mahallesi'nde kaldırımda yürüdüğü sırada bir magandanın tabancısıyla rastgele açtığı ateş sonucu ensesine isabet eden kurşunla yaralanmıştı. Geçirdiği ameliyatların ardından hayata tutunan Çavuş'un göğüsten aşağısı felç kaldı, tedavisine ise fizik, tedavi ve rehabilitasyon merkezinde devam ediliyor

Görüntü Dökümü

-----------------

-Kılıçdaroğlu'nun hastaneden çıkışı

-Uğurlanması

-Bülent Çavuş ile röp

-Genel ve detay görüntü

dhafeed

10.11.2016 - 17.39 Haber Kodu : 161110233

====================================

2 - ÜMRANİYE'DE HAFRİYAT KAMYONUNUN EZDİĞİ KADIN ÖLDÜ

Haber - Kamera: Cengiz ÇOBAN / İstanbul

Ümraniye'de karşıdan karşıya geçmek isterken hafriyet kamyonun ezdiği 38 yaşındaki Hacer Yılmaz, hayatını kaybetti.

Kaza, öğle saatlerinde İnkilap mahallesi Küçüksu Caddesi meydana geldi. İddialara göre, Hacer Yılmaz (38), karşıdan karşıya geçmek isterken hafriyat kamyonu tarafından ezildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonrası kamyon sürücüsü gözaltına alınırken, kadının cesedi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yoğunlaşan trafik, polis ekiplerinin çalışmasından sonra normale döndü. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Hafriyat kamyonundan görüntü

-Kamyonun altında kalan kadının görüntüsü

-Sağlık ekiplerinin görüntüsü

-Trafik görüntüsü

-Vesikalık

10.11.2016 - 17.38 Haber Kodu : 161110232

=====================================

3 - TOMBİLİ HEYKELİ BULUNDU

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul

Kadıköy'de kaldırım taşında verdiği pozuyla fenomen haline gelen ve heykeli yapılan şişman kedi Tombili'nin çalınan heykeli bulundu.

Esnaf, kedinin bulunmasında medyada çıkan haberlerin etkili olduğunu söyledi.

Kadıköy'de yaşayanların çok sevdiği kedi Tombili, hayatını kaybetmiş ardından heykeli yapılmıştı. Kaldırım taşında verdiği pozuyla fenomen haline gelen şişman kedi Tombili'nin heykeli, 2 gün önce kimliği belirsiz kişilerce kaidesinden kırılarak çalındı.

Çevre esnafı bu sabah 06.00 sıralarında işyerlerini açmaya geldiklerinde heykelin geri getirilmiş olduğunu gördü. Yerinden sökülürken zarar gördüğü anlaşılan haykeli, Kadıköy Belediyesi tamir ettirip yerine tekrar koymak için götürdü.

ESNAF NASIL BULUNDUĞUNU ANLATTI

Tombili kedinin heykelinin bulunduğu sokakta kasap dükkanı işleten İlyas Çetinkaya, heykelin nasıl bulunduğu anlattı. Çetinkaya, "Akşam gece getirmişler. Kaçta geldiğini de bilmiyoruz, nasıl getirildiğini de bilmiyoruz. Sabah 06.00'da yandaki komşum gelmiş, kedi buradaymış, 08.30'da ben geldim. Belediyeye telefon ettim. Onlar geldi, baktılar ettiler, kediyi götürdüler. Montaj yerlerinde bir kırıklık vardı onun dışında bir kırıklık yoktu" dedi.

ESNAF: "MEDYADA ÇIKAN HABERLER ETKİLİ OLDU

Bir başka esnaf ise, "Hırsızlar onu satmak için götürdü. Baktılar ki; televizyonlarda yayın oldu, o nedenle geri getirdi, bıraktılar. İnsanlar o kadar emek verip onu yapıp getirip oraya dikmişler çalmak için mi? Daha bir şey diyemiyorum" ifadelerini kullandı.

Sokak sakinleri heykelin belediye tarafından onarılıp yerine koyulmasını bekliyor.

Görüntü Dökümü

-Bulunan heykelin yeri

-Sokak

-Esnaflar

-Esnaf ile röportaj

-Genel ve detay

Dhafeed

10.11.2016 - 17.05 Haber Kodu : 161110227

=========================================

4 - İSTANBUL GÖKKUŞAĞI İLE RENKLENDİ

Haber-Kamera: Enver ALAS- Özgür EREN -Zeki GÜNAL / İstanbul,

İstanbul yağmurun ardından güneşle birlikte gökkuşağıyla renklendi.

İstanbul'da 15.30 sıralarında görülen yağmur ve kısa bir süre açan güneş sonrası gökkuşağı oluştu. Şişli ve Kağıthane'yi kapsayan geniş bir alandan görülen oluşan gökkuşağı, rengarenk görüntüsüyle izleyenlere seyir keyfi yaşattı. Gökkuşağının oluşturduğu renklilik kısa bir süre sonra kayboldu.

Görüntü Dökümü

-----------------

-O-3'ten gökkuşağının görüntüsü

-Şişli ve kağıthane arasında oluşan gökkuşağı

-Çevrenin rengarenk olması

Gökkuşağından görüntü

Gezi Parkı üzerinde oluşan gökkuşağı

Yağmurdan görüntü

Genel ve detaylar



10.11.2016 - 16.25 Haber Kodu : 161110200

=====================================

5 - SURİYELİ KEMAL 5 GÜNDÜR KAYIP

*13 yaşındaki kayıp Suriyeli çocuk için Fatih Belediyesi devreye girdi.



Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul

Fatih'te kardeşleri ile yaşayan 13 yaşındaki Suriyeli Kemal Ramadan'dan 5 gündür haber alınamıyor. Kayıp çoçuğun bulunması için Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir devreye girdi.

Suriye'deki iç savaşta 8 ay önce Halep'teki bombalı saldırıda babalarını kaybederek İstanbul'a gelen Ramadan ailesinin 3 çocuğu, Fatih Ayvansaray Mahallesi'nde bulunan bakımsız tek göz oda bir eve yerleştiler. Anneleri İman Ramadan Antakya'da bir hastanede tedavi görmeye başladı.

Kemal Ramadan, biri bebek 3 çocuk sahibi ablası Esra ve babasının ölümüne şahit olduktan sonra akli dengesini kaybettiği belirtilen 14 yaşındaki Süleyman'a bakabilmek için Balat ve Ayvansaray'da sokaklarda mendil satmaya başladı.

MENDİL SATMAYA GİTMİŞTİ

Kemal, geçtiğimiz pazar günü saat 09.00'da evlerinden yine mendil satmaya çıktı. Kemal Ramadan'dan o günden beri haber alamayan ailesi ve komşuları önce polise ve ardından da belediyeye giderek yardım istedi. 5 Gündür haber alınamayan Kemal Ramadan'ın ailesini bugün Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ziyaret etti.

MUSTAFA DEMİR ZİYARET ETTİ

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, arama çalışmaları sonucunda çocuğun herhangi bir yerde bir kaydına ulaşılamadığını belirtti. Başkan Demir, 13 yaşındaki Kemal'in bir an önce bulunması için gerekli desteği vereceklerini de ifade etti. Türkiye'de birçok Suriyeli'nin misafir edildiğini belirten Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Suriyeli ailenin 13 yaşındaki küçük oğlu Balat ve Karagümrük'te mendil satarak ailenin geçimini sağlıyordu. Pazar günü akşam saatinden itibaren küçük oğlundan haber yok. Polislerle yaptığımız çalışmalar sonrasında çocuğun herhangi bir kaydının olmadığı görüldü. Ben burada Victor Hugo'nun 200 yıl önce söylediği sözü söylemek isterim. Çünkü, görüyoruz ki o zaman söylenen sözler Batı'nın gözünde hala devam ediyor. O sözde, 'Paris'te birisi ölse bu cinayettir, ama doğuda 50 bin insan boğazlanırsa bu sadece bir meseledir' bence Batı bu olaya basit bir olay olarak yaklaşıyor ama bu bizim insanlık borcumuzdur" dedi.

Suriyeli Kemal Ramadan'ın bulunması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan Fatih Belediyesi, geçim sıkıntısı çeken Ramadan ailesine gıda ve giyim yardımında bulundu.



Görüntü Dökümü:

---------------

-Evden görüntü

-Demir'in gelişi

-Kemal'in kardeşleri

-Kemal'in yeğenleri

-Mustafa Demir ile röp

-Kemal'in fotoğrafı

10.11.2016 - 16.24 Haber Kodu : 161110199

========================================

6 - HRANT DİNK CİNAYETİNDE KAMU GÖREVLİLERİNİN İHMALİ DAVASI(son)

Haber: Özden ATİK / İstanbul

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı davanın öğleden sonraki oturumunda çapraz sorgusuna devam edilen eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün "Hrant Dink'in öldürüleceğine ilişkin" yazısıyla ilgili soru üzerine "Trabzon Emniyeti o yazıyı İstihbarat Daire Başkanlığı'na bildirerek görevini yapmıştır. Dört dörtlük bir istihbarat çalışmasıdır" dedi.

"DİNK KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLANLARIN TELEFONLARI DİNLENDİ"

İstihbarat çalışmasını yapan emniyet görevlisi Muhittin Zenit'in daha sonraki aşamalarda telefonlarının dinlendiğine de dikkat çeken Uzun, "Muhittin Zenit, sanki örgüt elemanıymış gibi, Hizbullahçı denilerek dinlenmiştir. Muhittin Zenit'in üstü Ercan Demir de dinlenmiştir, Reşat Altay da dinlenmiştir. Ben eski İstihbarat Daire Başkanı'yım benim de telefonlarım dinlendi. Dink konusunda bilgi sahibi olanlar, icraatta bulunacak kişilerin hepsinin telefonu Hizbullah şüphesiyle dinleniliyor. Bu tabiat kanununa aykırı bir şey. Bu işin içinde bir şey var. Ben bunu gündeme getirmek istiyorum" diye konuştu.

"GOEBBELS BUNLARIN ELİNE SU DÖKEMEZ"

Jandarmanın içinde cemaatin ketum bir adamı olduğunu, ancak kim olduğunu bilemeyeceğini ifade eden Sabri Uzun, Samsun'da yakalanan Ogün Samast'ın görüntülerinin cemaatin Ankara'da Medya Şurası'na ulaştırılarak servis edildiğini iddia etti. Uzun, "Goebbels'in (Nazi Almanyası propaganda bakanı) örgütleri gibi bunlar. Bir muhabir gönderip bunu yayınladılar. Medya Şurası'nda bir de 'Karanlık kurul' diye bir kurul var. Goebbels bunların eline su dökemez. Bu olay sıradan adli bir olay değil. Bu olay F4-F3 raporu olayı değil" diye konuştu. Sabri Uzun olayda ihmal varsa bunun tarihinin 23 Kasım 2006'dan itibaren başladığını söyleyerek "O tarihten itibaren elemandan bilgi gelmemiş, sokak takibi yapamıyorsun. O yüzden ihmal varsa 23 Kasım'da başlamış, 19 Ocak'ta bitmiştir" şeklinde konuştu. Duruşma, yarına ertelendi.

======================================

7 - GAZİ MAHALLESİ'NDE 2 KİŞİNİN ÖLDÜRÜLMESİNİN AZMETTİRİCİSİ DHKP-C'Lİ KADIN TUTUKLANDI



Haber: Çağatay KENARLI / İstanbul

Sultangazi Gazi Mahallesi'ndeki silahlı saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise yaralandığı olayının azmettiricisi olarak aranan DHKP-C'li kadın tutuklandı.



İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 Şubat Salı günü Sultangazi Gazi Mahallesi'nde uyuşturucu nedeniyle çıktığı öne sürülen silahlı saldırıda Murat Çelik ve Mehmet Akgül pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybettiği, Mustafa Ürek'in yaralandığı olayla ilgili yaptığı soruşturma kapsamında firari olarak aranan DHKP-C üyesi Sevinç B.'nin yerini belirledi.



KOYDAKİ TEKNEYE OPERASYON

Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, İstihbarat Daire Başkanlığı ve MİT Bölge Başkanlığı görevlileri 5 Kasım Cumartesi günü Mersin Silifke İlçesi Yeşilovacık Beldesi'nde operasyon düzenleme kararı aldı. Koyda bulunan bir tekneye düzenlenen operasyonda 1 kadın yakalandı.



SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Yakanarak gözaltına alınan kadının yapılan üst aramasında Leyla Sancar adına düzenlenmiş sahte kimlik bulundu. Görevlilerin yaptığı inceleme ve parmak izi eşleşmesinde kadının gerçek kimliğinin Sevinç Bozdağ olduğu, UYAP kayıtlarında 7 adet suçtan aranmasının bulunduğu ortaya çıktı.



YUNANİSTAN'A KAÇACAĞINI İTİRAF ETTİ

Sevinç Bozdağ polis ekipleri tarafından sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Polis ekipleri, Bozdağ'ın ifadesine göre yasadışı yollardan Yunanistan'ın Kos adasına kaçmaya çalıştığını öne sürdü.



ÇIKARTILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Sevinç Bozdağ sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

==============================================

8 - SANCAKTEPE'DEKİ TERÖR SALDIRISINA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

* Sancaktepe'de bomba yüklü araçla gerçekleştirilen ve 6'sı asker 9 kişinin yaralandığı terör saldırısına ilişkin soruşturma tamamlandı. 3'ü tutuklu 6 şüphelinin bulunduğu olayda 5 kişi için ağırlaştırılmış müebbet ve toplamda 225'er yıldan 624'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

* İddianameden,

"Eylemin askeri personele yönelik bombalı bir saldırı olduğu anlaşıldı"

"Amacı ülkenin birliğini bozarak, devlet egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını devlet iradesinden ayırmak olan PKK terör örgütünün üyesi olan şüphelilerin fikir ve eylem birliği içinde hareket ederek örgütün amacına ulaşmak doğrultusunda eylemi işlediği anlaşılmıştır"

Haber: Arzu KAYA, İstanbul

Sancaktepe'de bomba yüklü araçla gerçekleştirilen ve 6'sı asker 9 kişinin yaralandığı terör saldırısına ilişkin soruşturma tamamlandı. 3'ü tutuklu 6 şüphelinin bulunduğu olayda 5 kişi için ağırlaştırılmış müebbet ve toplamda 225'er yıldan 624'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ASKERİ PERSONEL KIŞLADAN ÇIKTIKTAN SONRA...

Anadolu Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, biri 15 yaşında çocuk 45 müşteki, 3'ü tutuklu 6 kişi de şüpheli olarak yer aldı. Olaya ilişkin hazırlanan 17 sayfalık iddianamede, 12 Mayıs 2016 tarihinde İsmail Hakkı Tunaboylu Kışlası'nda görevli askeri personelin sivil servis aracıyla kışladan çıktıktan sonra seyir halindeyken Samandıra Kışlası civarında bir patlama olduğu, meydana gelen patlamada servis aracı ile etraftaki ev ve iş yerlerinde hasar meydana geldiği belirtildi.

"ASKERİ PERSONELE YÖNELİK BOMBALI SALDIRI"

Yapılan araştırmalarda bombalı aracın plakasının Mahsun Bulucu'ya ait olduğunun belirlendiği, hakkında takipsizlik kararı verilen Bulucu'dan alınan bilgiler doğrultusunda diğer şüphelilerin de yakalandığı belirtilen iddianamede, "Eylemin askeri personele yönelik bombalı bir saldırı olduğu anlaşıldı" denildi.

TNT, LPG TÜPÜ, ÇİVİLER VE ÇELİK DÜBELLER...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü'nce ele geçirilen bulgular üzerinde yapılan inceleme sonucunda hazırlanan rapora yer verilen iddianamede, olayda TNT'nin ana patlayıcı madde, LPG tüplerinin parça etkisi ve yangın çıkarmak amacıyla, çiviler ve çelik dübellerin ise parça etkisi oluşturması için kullanıldığı, bombayı kamufle etmek için ise otomobilin dış kap olarak kullanıldığı belirtildi.

FİRARİ ŞÜPHELİDE CANLI BOMBA EYLEMİNDE KULLANILACAK KİMLİK...

Olayda bazı müştekilerin yaşamı tehlikeye girecek şekilde yaralandığı ifade edilen iddianamede, "Şüphelilerden Osman Gülen'in polis kayıtlarında canlı bomba eyleminde kullanılabilecek nüfus cüzdanı taşıdığı şeklinde hakkında istihbari bilgiler bulunduğu, tüm araştırmalara rağmen bulunamaması sebebiyle hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır" denildi.

ÖRGÜTÜN TELSİZ KONUŞMALARI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan tespitte, örgüt mensuplarının olaydan 5 gün sonraki telsiz konuşmalarında Sancaktepe'de meydana gelen olaydan bahsederek, örgüt tarafından gerçekleştirildiği yönünde konuşmalar yaptıkları belirtilen iddianamede, aynı gün PKK/KCK terör örgütü güdümünde yayın yapan ANFNEWS isimli internet sitesinde yapılan açıklamada da bombalı eylemin üstlenildiğinin tespit edildiği bilgisi verildi.

"AMACI ÜLKENİN BİRLİĞİNİ BOZARAK..."

İddianamede ise şu ifadelere yer verildi, "Amacı ülkenin birliğini bozarak, devlet egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını devlet iradesinden ayırmak olan PKK terör örgütünün üyesi olan şüphelilerin fikir ve eylem birliği içinde hareket ederek örgütün amacına ulaşmak doğrultusunda eylemi işlediği anlaşılmıştır. Eylemin trafiğin yoğun olduğu saatlerde Sancaktepe'de cadde üzerinde tesiri yüksek bombayla askeri servis aracına karşı işlendiğinden servis aracında bulunanlar yanında etraftaki insan ve eşyalarında zarar göreceğinin muhakkak olması karşısında doğrudan kasıtla eylemlerini gerçekleştirdikleri ve şüphelilerin suçu birlikte işledikleri anlaşılmaktadır" denildi. Şüphelilerden Osman Gülen ve İrfan Kılıç'ın bombalı aracı hazırlayıp olay yerine önce keşif sonrasında da eylem için getirip patlamasını sağladıkları belirtilen iddianamede, diğer şüphelilerin de Gülen ve Kılıç'a yardım ederek birlikte hareket ederek suçu işledikleri kaydedildi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VE 624'ER YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Şüpheliler Osman Gülen, İrfan kılıç, Şaban Uslu, Mehmet Akif Uslu ve Umut Uslu'nun "Devletin Birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak", "Tasarlayarak bombalama suretiyle kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs", "Tasarlayarak bombalama suretiyle öldürmeye teşebbüs", Tasarlayarak bombalama suretiyle çocuğa karşı öldürmeye teşebbüs", "Askerin hizmetine verilmiş kara ulaşım aracına zarar vermek", "Bombalama suretiyle mala zarar verme" ve "Tehlikeli maddelerin izinsiz olarak bulundurulması, el değiştirmesi" suçlarından cezalandırılması istemiyle ağırlaştırılmış müebbet ve toplamda 225'er yıldan 624'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şüphelilerden Abdülbaki Uslu hakkında ise "Silahlı terör örgütüne yardım etme" suçunu işlediği gerekçesiyle , 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şüphelilerin yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından başlanacak.

==============================================

9 - SANSASYONEL EYLEM YAPACAĞI BELİRTİLEN 2 KİŞİ TUTUKLANDI



Haber:Çağatay KENARLI, İstanbul

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü(TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile Milli İstihbarat Teşkilatı ekipleri Türkiye Komünist Partisi/Marksist-Leninist (TKP/ML) örgütünün sansasyonel eylem yapacağı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda örgütünün gençlik yapılanmasından 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 kişi sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 kişinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.