Haber-Kamera: Ali AKSOYER / İstanbul  
İstanbul'da müşteri gibi girdiği marketleri silah tehdidi ile soyan şüpheli,  polis tarafından yakalandı. Şüphelinin soygunlar sırasında , "Kusura bakmayın, kasadaki paraları verir misiniz?" şeklindeki kibar tavırları sayesinde tespit edildiği ve yakalandığı öğrenildi.
3 Marketten soygun yapan, 3 soygun girişimi ise yarım kalan şüpheli Hakan T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul'un Kadıköy, Ümraniye, Kartal ve Maltepe ilçelerinde meydana gelen market soygunu ve teşebbüsleri üzerine polis tarafından soruşturma açıldı. Soyguncunun olaylar sırasında güvenlik kameralarına yakalandığı tespit edildi. Görgü tanıkları şüphelinin olaylar sırasında son derece kibar davrandığını ve özür diledikten sonra silahını çıkarıp soygun yaptığını söyledi.

KASADA PARA OLMAYINCA PARASININ ÜZERİNİ ALIP SOYGUNDAN VAZGEÇMİŞ
Şüphelinin 17 Mayıs 2017 tarihinde Ümraniye'de müşteri gibi girdiği bir marketten elindekilerin parasını ödedikten sonra silahını çıkararak "Bu bir soygun" diye bağırdığı, ancak bayan kasiyerlerin kasada hiç para olmadığını söylemesi üzerine aldığı eşyalar için verdiği paranın üstünü aldıktan sonra olay yerinden ayrıldığı tespit edildi.

TUTUKLANDI
Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler görgü tanıklarının ifadesi ve kamera görüntülerini kullanarak şüphelinin önce kimliğini daha sonra adresini tespit etti. Kartal'da bir eve yapılan baskında 47 yaşındaki şüpheli Hakan T. gözaltına alındı. Polise ifade vermeyerek "Susma" hakkını kullanan Hakan T. sevk edildiği Anadolu Adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü:
--------------------------
(Güvenlik Kamerası)
/////////////////////////////////
-Soygun anları

(Aktüel Görüntü)
/////////////////////////
-Şüphelinin emniyetten çıkışı