Bulancaklıların yakından tanıyıp sevdiği Bulancak Mevlana Anadolu Lisesi müdürü Mustafa Kasap,meslekte 40 yılını tamamlayıp emekli oldu.

Yaklaşık 40 yıldır bu ülkeye hizmet etmiş,yaşamın her zorluklarına göğüs germiş,her türlü fedakarlığa katlanmış sonrasında da emekli olan Bahçelievler Anadolu Lisesi müdürü,göreve 1974 yılında Sivas Divriği'de başlayıp 40 yılın büyük çoğunluğunu Bulancak'ta geçirdiği müdürlük mesleğinde herkesim tarafından tanınıp sevilen bir şahsiyet oldu.

''Gönüllüler Ordusunun bir Neferi'' olan Mustafa Hoca,emekliye ayrılması nedeniyle 40 yıllık meslek hayatını dolu,dolu geçirdiğini ifade etti.Kasap,''40 yıllık mesleki yaşamımı Temuz 2014 ayı itibariyle noktalıyorum.

Son okulum Bulancak Mevlana Anadolu Lisesi öğrencilerimle ve meslektaşlarımla birlikte tatlı anılar yaşadım.Kalan ömrümde de bunları unutmam mümkün değil.yurdun dört bir yanında çiçeklerim var.

Biz öğretmenler kendini aşmış,yenilemiş,saygı,sevgi,selam veren espri yapan karşısındaki kişinin hata ve davranışını hoş görüp onunla konuşarak sorunu aşan kişileriz.Biz bize fazlasıyla yeteriz.Çünkü biz ayrıcalıklı meslek sahibi öğretmenleriz.

Kockaca bir ömür sayılan 40 yıla neler sığdırdık neler gördük,neler yaptık.Arkamızdan iz bırakabildik mi?Hoş seda bırakabildik mi?Ben bıraktığıma inanıyorum.''dedi.