Paralel Örgüt'ün tetikçileri, 'Tahşiye Operasyonu'nu yürüten Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli emniyet müdürlerini sosyal medya üzerinden açık açık tehdit etti. Tehditleri yapan bu hesaplarla ilgili inceleme başlatıldı.

'Tahşiye Operasyonu' üzerinden eleştiri ve saldırılarını sürdüren Paralel Örgüt'ün tetikçileri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli üst düzey polis şefleri ile müdürlerini hedef gösterdi.

Sosyal medya üzerindeki bazı hesaplarda; 'Tahşiye Operasyonu'nu yapan emniyet müdürlerinin isimleri, rütbeleri ve görev yerleri tek tek deşifre edildi.

"BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ"

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, İstihbarat Şube Müdürü Edip Vural ve Terörle Mücadele Şube Müdürü Kayhan Ay'ı hedef gösteren tetikçiler, "Bu operasyonun hesabını vereceksiniz" diyerek açıkça tehdit savurdu. Emniyet müdürlerine belgede sahtecilik ve kumpas suçlamaları da atıldı.

Ayrıca çete suçlamaları yöneltildi. Bu tehdit ve suçlamaları yönelten paralelcilerin sosyal medya hesapları ile ilgili inceleme başlatıldı.