MHP'lilere ait seks görüntülerini yayınladıktan sonra istifa etmezse MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle ilgili de kasetler yayanlayacağı tehdidinde bulunan farklı ülkücülük isimli internet sitesinin hedefinde bu kez AK Parti var.

Mahkeme tarafından erişimi engellenen site bu tehdidi yeni açtığı http://farkliullkucu.wordpress.com adresinde yayınladı, ayrıca e-posta yoluyla yaydı.

HEDEFTEKİ BAKAN KİM?

"Nikahsız eşten çocuk sahibi olan AK Partili kim?", "TOKİ'den ev alan çapkın milletvekilleri kim?" diye soran site bu isimlerin açıklanmasını ve partiden ihracını istedi.

İnternet sitesi Bahçeli'ye yaptığı gibi bir de süre verdi. Site de 22 Mayıs 23.00'e kadar eğer istedikleri açıklamalar ve ihraçlar gerçekleşmezse isimleri kendilerinin açıklayacağını duyurdu.

BAHÇELİ İÇİN SÜRE DOLUYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kendisine yönelit tehdidi tepkiyle karşılamış ve
"Bu alçaklığı tehdit olarak algılamıyoruz ve ciddiye almıyoruz. Bundan sonra benzer yayınlar sürecekse, devam etsinler. Bu tür yayınlar MHP'yi durultur, arındırır. Bunlar MHP'nin ayrışmasını değil, aksine kaynaşmasını, bütünleşmesini sağlıyor" diyerek ciddiye almayacaklarını duyurmuştu.