MHP'de 4 ismin istifasına neden olan kasetleri yayımlayan farklıülkücüler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin istifası için verdikleri süre dolmadan MHP'deki 6 ismi daha deşifre etti.

Farklıülkücülerin deşifre ettiği isimler arasında MHP'nin Genel Başkan Yardımcıları da var.

 Devlet Bahçeli'ye 18 Mayıs saat 10.00'da istifa etmezsen elimizdeki bilgileri açıklayacağız diyen farklıülkücüler o saati beklemedi ve Bahçeli'ye yakın isimleri açıkladı.

Bu sitenin yayımladığı bildiride, MHP'li üst düzey isimler hakaret ve küfürler içeren ifadelerle tek tek sıralanıyor ve ağır suçlamalarda bulunuyor.

"Başbuğ'un ülkücüleri" adıyla yayımlanan 6 isim ise şöyle:

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekinci, Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, MHP Genel Sekreteri Mustafa Cihan Paçacı, MHP Başkanlık Divanı Üyesi Mehmet Taytak, Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı.

BİR DE BİLDİRİ YAYIMLADILAR

Geçen hafta MHP lideri Devlet Bahçeli'ye açık mektup yayımlayan ve Bahçeli'ye istifa et çağrısında bulunan farklıülkücüler yeni bir bildiri daha yayımladı.

Alparslan Türkeş'in "Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur" sözleriyle başlayan bildirinin hakaret ve küfür içermeyen bölümlerini yayımlıyoruz.

"Parmizin üst yönetimi, kimi devşirmeler, ulusalcılar, ayyaşlar ve ahlaksızlardan oluşan bir ekip tarafından ele geçirilmiştir. Hareketin ve partinin sahibi çilekeş ülkücüler tasfiye edilmiş, ülküsüz sahte bir milliyetçilik milletimize dayatılmıştır. Bahçeli, çevresini saran bu likayatsızları yıllarca el üstünde tutmuştur.

15 Genel Başkan Yardımcısından oluşan Başkanlık Divanı'nın 10'unun ahlaksız kişilerden oluşması ve bunların her dönem Bahçeli'nin A Takımı'nda yer alması tesadüf müdür?

Temiz toplum ve temiz siyaset için temiz bir yönetime ihtiyaç vardır. Temiz bir yönetim için ise, en başta partimizin üst yönetimindeki tüm pisliklerden temizlenmesi gerekir. İçerdeki hainler ve pislikler temizlenmedikçe, dışardaki hain ve pislikler temizlenmelidir. "

TEHDİT VE ŞANTAJ DEĞİL!

Bildiride isimleri açıklanan 6 isme de çağrıda bulunan farklıülkücüler, 6 isme istifa edin çağrısında bulundu:

"Burada ismi geçen divan üyelerine sesleniyoruz. Bu asla bir tehdit ve şantaj değildir. Bu ismi geçenler hem partimizden hem de milletvekilliği adaylığından istifa ederlerde ilgili görüntüleri yayımlamamaya söz veriyoruz. Ama istifa etmemeleri durumunda, her biri ile ilgili görüntüleri sırasıyla yayımlayacağımız kendilerine ve kamuoyuna duyururuz."