Mavi Karadeniz TV sunucularından Mehmet Günaydın, pazar sabahı gazeteci dostlarını kahvaltılı sohbet toplantısında misafir etti.

 

Eyüpsultan Alibeyköy'deki Karadeniz Yemek Dünyası'nda düzenlenen kahvaltıda konuşan Mehmet Günaydın, Bu davetleri her yıl yaptığını ve dostlarla bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Böyle nezih bir ortamda gazeteci dostlarımı ağırlamaktan gurur duyuyorum. Mekan sahibi hemşerimize bizleri mekanında ağırladığı için tek teşekkür ederim. Davetimize katılan gazeteci arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim dedi. Davete gazeteciler ile birlikte Eyüpsultan eski Belediye Başkanı Remzi Aydın,  Gaziosmanpaşa Türk Kızılay Şube Başkanı İsmail Yamak'ta katıldılar.

Remzi Aydın: Hayat bir siyasettir. Eyüpsultan eski Belediye Başkanı Remzi Aydın, gazetecilerin daveti üzerine pazar sabahı sohbet toplantına katıldı. 
 
Sohbet toplantına davet edilen Eyüpsultan eski Belediye Başkanı Remzi Aydın, uzun süre gazetecilerle sohbet etti. Eskiden beri mütevaziliğini ve cemiyetciliğini devam ettiren Başkan Aydın, hayatın bir siyaset olduğunu, siyasetten kopmadığını ifade ederek, geleceği beklemek gerektiğini ifade etti. Böyle güzel bir ortamda bizi ağırlayan mekan sahibine ve organizasyonu düzenleyen Hacı Mehmet Kardeşimize  ve gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ederim dedi.