İlçe Emniyet Müdürlüğünden üst düzey yetkililerden aldığımız bilgide son 1 Ayda halk arasında Bursa Mahallesi diye bilinen bölge ve Sarıgöl Mahallesinde Şen Mahalle diye bilinen bölgede üst, üste operasyonlar yaparak çok yüksek miktarda BONZAİ, ESRAR, EXSTAZİ ve SİLAH ve bu Silahlara Ait mühimmat aldıklarını açıkladı.

Operasyon ile ilgili basına açıklama yapan Üst düzey yetkili, Uyuşturu TACİRLERİNE KARŞI OPERASYONLARIMIZ SÜRECEK dedi.

Bölgemizde çok sayıda torbacı bulunmaktadır bizler bu şahısları yakın takibe aldık asıl bizim için bu torbacılara malı kim sağlıyor piyasaya malı kimler sürüyor biz onların peşinde olup bazen uzun süren teknik takipler yapıyoruz ve istediğimiz noktaya geldiği an operasyon yapıp hem Uyuşturucuları hem’ de malı sağlayan şağısları alıyoruz diye açıklama yapıldı.

Emniyet yetkilileri operasyonlara ara vermeden daha sık ve hızlı bir şekilde devam edileceği İlçemizin CAN GÜVENLİĞİ en iyi olan çeşitli suç örgütlerinin olmadığı yaşanabilir bir yer olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz dediler.

Geçtiğimiz aylarda yine Sarıgöl Mahallesinde ve İlçemizde nam salmış bir uyuşturucu satıcısı olan C. E olan şahsı evine yaptığımız bir baskında bol miktarda uyuşturucu, silah ve adamları ile yakaladık şu anda cezaevinde dedi.

Dün yapılan uyuşturucu operasyonunda ismi A. A olan şahsın evinde yaptığımız baskında yine piyasa değeri yüksek uyuşturucu ve silah ile cephane ele geçirdik dedi.

Yakalanan şahıslar A.A- O.P- A.E- E.F bugün uyuşturucu madde satmak ve bulundurmaktan Gaziosmanpaşa Adliyesi Nöbetçi Mahkemesine Tutuklanma istemiyle sevk edildiler diye açıklama yapıldı.

Haber- Foto: Yalçın Arıcı