Adana'da bir kişi, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan kişiyi internet kafede çocukların gözü önünde vurup kaçtı
Adana'da bir kişi, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan kişiyi internet kafede çocukların gözü önünde silahla vurup kaçtı. İş yeri sahibi, "Ben çocuklara silahlı oyunları bile oynatmıyorum, ailelere şimdi ne diyeceğim" diyerek gözyaşlarını tutamadı.
Olay, merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı üzerindeki bir internet kafede meydana geldi.
HERKESİN İÇİNDE AYAĞINA SIKTI
İddiaya göre Mehmet Horuz (35), saat 11.00 sıralarında internet kafeye geldi. Bu sırada Horuz ile aralarında alacak-verecek meselesi bulunan ve ismi açıklanmayan bir kişi de internet kafenin önüne geldi. Biriyle telefonda konuştuktan sonra belindeki silahı çekerek internet kafeye giren zanlı, hemen kapının yanında oturan Mehmet Horuz'un ayağına bir el ateş ettikten sonra kaçtı.
PANİK İÇİNDE DIŞARI KAÇTILAR
İlk anda ne olduğunu anlayamayan Horuz olay yerine çağrılan ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, internet kafede bulunanlar ise ayağa kalkarak kaçmaya başladı. Çocuklar korkulu gözlerle bir an önce kafeden kaçmaya çalışırken, bir baba da kucağında çocuğuyla dışarı çıktı.
Kurşunlama anı ve çocukların korkuyla kaçışı iş yerinin güvenlik kamerasına da yansırken, sol bacağından yaralanan Mehmet Horuz'un hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.