MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kaset skandalıyla ilgili sessizliğini bozarak "İbrahim Faruk Bayındır kimdir? Bu kişinin kirli internet siteleriye ne bağlantıları vardır?

AKP’ye milletvekili adaylığına müracaat etmiş midir? Başbakan bunları açıkla. Aşağılık röntgencileri deşifre et aksi takdirde gökkubbeyi başına yıkmaya kararlıyız" dedi.

Vatan gazetesinin haberine göre, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeliği yapan İbrahim Faruk Bayındır, genel seçimler öncesi istifa ederek milletvekili aday adayı oldu. Temayül yoklamasında 1663 delegeden sadece 25’inin oyunu alarak 221. sırada yer alan Bayındır listeye giremedi.

Birçok uçuş okuluyla ortaklık kurun ve daha sonra hepsinden teker teker ayrılan Bayındır, Florya merkezli faaliyet gösteren TARKİM isimli uçuş okulunun sahibi. Havacılık sektöründe birçok yatırım yapan Bayındır, AK Parti hükümetine yakın olarak tanınıyor. Sık sık Amerika’ya ziyarete giden Bayındır, derin bağlantıları ile havacılık sektöründe birçok iş bitirdiği iddia ediliyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile de sıkı dostuklukları bulunan Bayındır, başkanla birlikte birkaç kez Umre’ye gitti.