Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Belediyesi tarafından Kahramanmaraş’ın Kurtuluşunun 92.yılı anısına hazırlanan 'Her Ferdi Kahraman Kahramanmaraş Destanı' adlı 10 bin adet çizgi roman öğrencilere ve işyerlerine dağıttı.
Belde Belediye Başkanı Osman Okumuş çizgi romanın tamamen tarihi gerçeklere ve belgelere dayanılarak, 7’den 77’ ye herkesin zevkle okuyacağı tarzda hazırlandığını söyledi. Okumuş, "Kahramanmaraş halkının tarihe mal olmuş 'Kendini Kurtaran Şehir' unvanını almada gösterdiği eşsiz mücadeleyi, daha kalıcı olarak öğrenmiş olacağız. En önemlisi, bugünlerimizi, onurumuzu borçlu olduğumuz kahraman atalarımızın ve şehitlerimizin nasıl büyük bir bedel ödediğini her zaman hatırlayacağız." dedi.
Okumuş, geçmişi olmayanın geleceğinin de olmayacağını dile getirerek sozlerini şöyle tamamladı: "Onları asla unutmayacağız. Onlara layık evlatlar olmak için çok daha fazla çalışacağız. Birlik ve kardeşlik duygumuzu koruyarak büyük hedefler belirleyip, geleceğimizi biz şekillendireceğiz."