Kayseri'de bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'ten ilginç iddialar geldi. Çelik çok yakında CHP'li bir önemli ismin sahte evrak düzenlemekten mahkum olacağı sinyalini verdi.

Konuşmasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenen Hüseyin Çelik şunları söyledi:

Sayın Kılıçdaroğlu yalan söyleyen akıl hocaları sayesinde her seferinde duvara tosluyor. Efendim bu işi kapatan savcının eşi Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde çalışıyormuş. Sayın savcının eşi belediyeye yüklenicilik yapan bir şirketin eğitimcilerden sadece birisiymiş. Bu iddiaların tutar tarafı yoktur. Ben CHP'lilere çağrıda bulunuyorum. İnsanların şeref ve haysiyetiyle oynamayın. Bu iş bumerang gibi size geri döner. Elinizde ne varsa hepsini çıkarın. Elinde sadece Kayseri'yle ilgili değil ne varsa çıkarın ortaya. Bir yolsuzluk, bir usulsüzlük, yetimin hakkını yemeye yönelik bir bildiğiniz varsa derhal savcılıklara teslim edin, gereği yapılsın. Eğer yapmaz da bunu sözlü olarak ifade ederseniz bunun adı çamur atma siyasetidir.

ÇOK YAKINDA ORTAYA ÇIKACAK

Çelik konuşmasında, ilginç bir iddiayı ortaya attı. İşte Çelik'in o sözleri:

Sayın Kılıçdaroğlu ille de yolsuzluk, usülsüzlük arıyorsa. En yakınındakilere baksın, resmi evrakta sahtecilikten mahkum olan arkadaşlarına baksın. Bunlar nedir neyin nesidir derseniz, yakında ortaya çıkacak onu da göreceksiniz. Temiz siyaset sonuna kadar, rekabetçi siyaset sonuna kadar gidelim. Siz bir belediye başkanı arkadaşımızı yalan rüzgarıyla lekelemeye çalışacaksınız. Kamuoyu bunlara inanmıyor ve kanmıyor. Yeniden baştan yargılama yapılsın, kimin suçları varsa ortaya çıksın.