İstanbul'da, Küçükçekmece Meşe Sokak'ta maç yapan çocuklar boş araziye kaçan topun ardından koştuklarında az sonra göreceklerini asla hayal edemezdi. 
Topun durduğu yerde hâlâ dumanı tüten bir ceset vardı. Neredeyse kömürleşmiş cesedi gören çocuklar çığlık çığlığa büyüklerine haber verdi. Birazdan olay yerine gelen polis kimlik teşhis için çalışmasına başladı. Ama geride tek bir ipucu yoktu. Ta ki pardesünün astarına kaçmış ve bir ucu yanmış o vesikalık fotoğraf bulunana kadar.
'ÖLDÜ DEMEDİK Kİ!' 
Sabah gazetesinin haberine göre dedektifler o fotoğrafı çoğaltarak bölgede kapı kapı dolaştı. Kadını tanıyan yoktu. Uzun uğraşılardan bir sonuç alınamayınca bu kez taktik değiştirildi. Fotoğrafı televizyonda yayınlatan polis "Bu kadını tanıyorsanız bizi arayın" diyerek Cinayet Büro'nun telefonunu verdi. Fotoğrafın yayınlanmasının üzerinden daha birkaç saat geçmemişti ki nöbetçi amirliğini arayan telefondaki ses "O kadın benim ablam Nurgül Akın'dır" dedi ve bir adres verdi. Cinayet bürosu ekipleri hemen o adrese yollandı. Kardeşi, adreste oturan kişinin cesedi bulunan kadının babası Hasan Şahin'in olduğu bilgisini vermişti. Eve giden dedektifler cinayetten hiç bahsetmediler ve sadece fotoğraftaki kadını aradıklarını söylediler. Tuzak sorularla iyice köşeye sıkışan baba bir ara o cümleyi ağzından kaçırıverdi: "Kızımı kim öldürmüş?" Dedektiflerin verdiği cevap ise Hasan Şahin için sonun başlangıcıydı: "Biz sana kızının öldüğünü söylemedik ki? Kızının öldüğünü nereden biliyorsun?" 
TİNER DÖKÜP YAKTILAR 
Baba Şahin, yaptığı hatanın farkına varınca derin bir sessizliğe gömüldü. Bu dolaylı ikrarla yetinmeyen polis yan delillerin peşine düştü. Öldürülen genç kadının komşularından biri polise şu ifadeyi vermişti: "Kendisini en son gördüğümde kapının önünde bir çift asker botu vardı." Bu asker botları kimindi? Çok geçmeden o sorunun da yanıtı ortaya çıktı: O botun sahibi öldürülen kadının kardeşi O.Ş.'den başkası değildi. Baba ve oğlu gözaltına alındı. Cinayet büro amirliğinde yapılan çapraz sorguların ardından her ikisi de çözüldü ve itiraf etti: "Evet biz öldürdük. 'Cesedi bulunmasın' diye de tiner döküp yaktık!"
AİLE MECLİSİ KARARI
Nurgül Akın'ın kocasıyla sorunları olduğu, sık sık baba evine geri döndüğü anlaşıldı. Konuyu namus meselesi haline getiren baba Hasan Şahin (üstte), iddiaya göre aile meclisini toplayarak kızları hakkında ölüm kararı almış ve oğlu O.Ş.'nin de yardımıyla korkunç cinayeti işlemişti.
internethaber