MHP'de birbiri ardına istifalara neden olan kaset skandallarının servis edildiği 'farklı ülkücülük' adlı internet sitesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin istifa etmesi için verdiği süre 18 Mayıs saat 10.00'da sona erecek.

Bahçeli'nin istifa etmemesi halinde yeni kasetler yayımlayacakları tehdidinde bulunan internet sitesine tepki ise MHP İzmir Milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu'ndan geldi.

İlk kasedin yayımlandığı 'farkliulkuculuk.com' ve ikinci kasetin yayımlandığı 'farkliulkuculuk1.com' adlı internet sitelerinin kapatılması üzerine kasetleri yayımlayanlar Twitter üzerinden yayım yapmaya başladılar. İlk iş olarak da MHP lideri Bahçeli'ye yeni kasetlerin geleceği sinyalini veren bir açık mektup yayımladılar.

YA İSTİFA ET, YA DA...


Bahçeli'ye "Partimizin bu önemli süreçte baraj altında kalmasını istemiyoruz. Bu sebeple sizi son kez uyarıyoruz, elimizdeki bilgi ve kasetleri yayımlamak istemiyoruz. Yayımlanan 3-5 kaset buzdağının görünen yüzüdür" uyarısında bulunan Farklıülkücüler, "Sadece A takımınızdaki 4'lü toplantıları yayımlasak yer yerinden oynar" tehdidinde bulundular.

Bahçeli'ye 18 Mayıs saat 10.00'a kadar süre veren Farklıülkücüler, şu taleplerde bulundular...

- Sayın Bahçeli derhal genel başkanlıktan ve milletvekili adaylığından istifa edin.

- Başkanlık divanı üyelerinden geriye kalanlar içinde ahlaksızlığı ve fikri ihaneti olanlar derhal partideki görevlerinden ve millekvekili adaylığından istifa etsinler. Kimse kafasını kuma sokmasın.

- Sayın Oktay Vural, geçici genel başkan sıfatıyla partiyi derhal toparlasın ve kurultaya hazırlasın ve kurultaya hazırlasın. Böylece 12 Haziran seçimlerine 'tertemiz ve güçlü bir MHP' olarak girelim.

- Seçimlerden sonra vakit geçirmeden kurultay toplansın, ülkücüler kendilerine yaraşan liderini ve yönetim kadrosunu seçsin.

TEHDİDE TEHDİTLE KARŞILIK VERDİLER


İzmir Milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu ise farklıülkücüler adlı internet sitesinde yer alan tehdit içeren mesaja tehditle karşılık verdi.

Kasetleri yayımlayan "farklı ülkücülük" sitesini tehdit etmekten geri durmayan Dervişoğlu, "Ellerinde ne varsa zaman kaybetmeden, ayın 18'ini beklemeden açıklasınlar. Şantaj ve tehdide pabuç bırakacak bir camia olmadığımızı herkes biliyor. Bir de Titanic var. Buzdağına çarpmış gemiye benzerler. Boş yere kendilerini telef ettirmesinler" dedi.

MHP HEDEF TAHTASINDA

MHP'nin "hedef tahtası"na konduğunu anlatan Dervişoğlu, "O ahlaksız kasetleri kimler çektiyse otursun aileleri ile birlikte seyretsin. Bizim terbiyemiz o kabil şeylerle uğraşmaya müsait değil. Bu soruya cevap verirken bile zorlanıyorum. Adam tehdit göndermiş, 'Buzdağının üstü görünüyor' diyor. Ellerinde ne varsa zaman kaybetmeden, ayın 18'ini beklemeden açıklasınlar. Şantaj ve tehdide pabuç bırakacak bir camia olmadığımızı herkes biliyor. Bir de Titanic var. Buzdağına çarpmış gemiye benzerler. Boş yere kendilerini telef ettirmesinler" diye konuştu.

"GEREKİRSE ATIMIZI UÇURUMA SÜRERİZ"

Siyasetçinin özel yaşamının yatak odasının eşiğinde başladığını ancak, bu eşiğin aşıldığını kaydeden Dervişoğlu, şöyle devam etti:

"Ne yapacaklarını zannediyorlar? MHP'nin içini CHP gibi dizayn edeceklerini mi zannediyorlar? Onlara Türk milliyetçilerinin kim olduğunu hatırlatma mecburiyetindeyiz. Gerekirse atımızı uçuruma süreriz, şerefsiz bir suç işlersek oklanmaya rıza gösteririz. Şerefli suç işlediğimizde de Türk töresine uygun şekilde kendi yayımızın kirişinde boğulmaya razı oluruz."