Diyarbakır Hazro Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu'nun oğlu AK Parti ilçe ikinci başkanı Fuat Mehmetoğlu terör örgütü mensuplarınca kaçırıldı.

Diyarbakır'ın Hazro ilçesi Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu'nun oğlu ve aynı zamanda AK Parti ilçe ikinci başkanı olan Fuat Mehmetoğlu'nun terör örgütü mensuplarınca kaçırıldığı bildirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır-Bingöl karayolunun Kocaköy-Gökçen köyü yol ayrımında önceki gece bir aracın yandığı ihbarını alan jandarma birliklerinin olay yerine gittiği ve yanan aracı söndürdüğü belirtildi.

Yapılan araştırmada araç şoförünün Hazro Belediye Başkanı'nın oğlu Fuat Mehmetoğlu olduğunun belirlendiği kaydedildi. Açıklamada, "Aracın bölücü terör örgütü mensuplarınca ateşe verildiği ve araç şoförü Fuat Mehmetoğlu'nu da kaçırdıkları anlaşılmıştır. Fuat Mehmetoğlu'nun bulunmasına yönelik olarak yapılan araştırma, soruşturma ve takibe halen devam edilmektedir." denildi.

ÖĞRENCİ YURDUNA MOLOTOFKOKTEYLLİ SALDIRI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde öğrenci yurduna yapılan molotofkokteylli saldırıda 3 öğrenci yaralanmıştı. İdil Caddesinde izinsiz gösteri yapan bir grup, Özel Ufuk Erkek Öğrenci Yurdu'na molotofkokteylli ve taşlı saldırıda bulunulmuştu. Bir öğrencinin kolu, bir çocuğun yüzü, diğer bir öğrencinin ise bütün vücudu yandı.

İYİCE AZITTILAR

Terör örgütü yandaşları, geçtiğimiz günlerde de Mardin'in Dargeçit ilçesinde kadınların açtığı kermese saldırmıştı. Kadınlara taş ve molotof kokteyli atan saldırganlar kermesi ateşe vermeye kalkışmıştı.