Bursa’da, banka şubesini pompalı tüfekle soyan bir kişi, saklandığı kömürlükte paralarla birlikte yakalandı. 

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan özel bir banka şubesinde dün gerçekleşen olayda, İbrahim A. isimli kişi, kırmızı motosikletiyle geldiği bankaya elinde pompalı tüfekle girdi. Havaya bir el ateş eden 2 çocuk babası İbrahim A, güvenlik görevlisinin silahını alarak herkesin yere yatmasını istedi. Bankadan aldığı 180 bin TL ile motosikletine binerek kaçan zanlı, kendisini takip eden güvenlik görevlilerine Alaşar köyünde izini kaybettirerek kayıplara karıştı. 

Polis tarafından büyük bir titizlikle aranan zanlı, 6 saat sonra Gürsu ilçesinde çaycı olarak çalıştığı kahvehanede yakalandı. Hiçbir şey olmamış gibi çay ocağına gidip çalışmaya devam eden zanlı, polisin takibi sonrası kömürlüğe sakladığı paralar ve silahlarıyla birlikte yakalandı. 

Zanlının bankadan 60 bin lira, 26 bin euro ve 30 bin dolar aldığı belirlendi. Fomara Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen İbrahim A’nın, ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. İbrahim A, emniyete getirildiği sırada yüzünü kapatarak, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.