Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ‘Serkan Çağrı ile Haliç Buluşmaları’ programına katıldı. Eyüp Kültür Sanat Merkezi’ndeki programda, klarnet sanatçısı Serkan Çağrı’nın bu ayki konuğu, ünlü akordeon sanatçısı Murat Balkan oldu.


İki virtüöz söyleşi ve sohbetler eşliğinde harika bir müzik ziyafeti sundular.
Yurdumuzun farklı yörelerine ait türkülerden ve Balkan müziklerinden oluşan geniş repertuarları ile iki sanatçı, çaldıkları birbirinden güzel ve hareketli eserlerle muhteşem bir müzik ziyafeti verdiler.

Salonda bulunanların alkışları eşliğinde söylenen şarkıların ardından ise gecenin finalini yine Balkan ezgisi olan “Ederlezi” ve Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım”ile yapan iki sanatçı, kendilerini dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar.

Programın sonunda Serkan Çağrı, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a, Eyüp’te yaptığı çalışmalardan ve düzenlenen bu tür etkinliklerle sanata ve sanatçılara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Remzi Aydın da sahneye gelerek yaptığı konuşmada “Bu güzel müzik ziyafetinden dolayı sanatçılarımız Serkan Çağrı ve Murat Balkan’a teşekkür ediyorum. Çok güzel zaman geçirdik.

Burada kültürün ve sanatın, insanın kişiliğini ve estetik yanını geliştirdiğini görüyoruz. İnşallah bu güzellikler devam edecek, bizim insanımız buna layık ve bu güzellikleri hakediyor” dedi.