Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin düzenlediği “1.Bursa Eğitim Günleri Semineri” sona erdi. Çeşitli branşlarda 300 doktoru bir araya getiren seminerde, tartışılan güncel hastalıklar değerlendirildi.
    Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi eğitim kliniklerinin 1. yılı sebebiyle düzenlenen eğitim günleri seminerler Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapıldı. 3 gün süren seminere 300 doktor katıldı. Türkiye’de ilk kez bir eğitim araştırma hastanesinin düzenlediği semineri, Türk Tabipler Birliği de kredilendirdi.
    Bugün sona eren seminer hakkında bilgi veren Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Karadağ, şunları söyledi:
    “Toplantımızda çeşitli branşlardan uzmanlar ile aile hekimlerini bir araya getirmeyi amaçladık. Her branşta en sık görülen, tartışılan, ilgi çeken hastalıklar ya da birden fazla branşı ilgilendiren konularda bilgi verildi, bilgi alışverişinde bulunuldu. Bu yıl 1.'sini düzenlediğimiz bilimsel toplantının gelişerek yeni bilimsel toplantılara öncülük edeceğine inanıyoruz.”