Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in durumu ile ilgili olarak hastaneden açıklama yapıldı. Tatlıses'in vücudundan kurşun çıkarılmadığı, beynin sol bölümünde hasar oluştuğu ve beynindeki ödeme yönelik ünlü sanatçının uyutulduğu açıklandı.
Dün gece silahlı saldırıya uğrayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses için kritik saatler başladı. Hala uyutulmaya devam eden Tatlıses'in sağlık durumu hakkında akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastaneden açıklama geldi. 
İşte o açıklama:
"Yaralanmalarla ilgili kafatasında bir çatlak ve beyinde bir hasar vardı. Beyin tabii ki açılıyor ama tüm beynin açılıp dışarıdan komple görünmesi söz konusu değildi. Beynin motor kısmı, yani hareketi sağlayan sol tarafındaki bölümde bir hasar vardı. Oradaki kanama durduruldu. Plastik cerrahımız da bölgeyi uygun şekilde dikip hastayı yoğun bakıma aldı.
KAFASINDAN KAÇ KURŞUN ÇIKTI?
İbrahim Tatlıses'in üstünden kurşun çıkartılmadı. Yalnızca yaralanma tespit edildi. Olay adli bir olay, çok da detay vermemeliyim. Ama sadece şunu söyleyeyim; kafa bölgesinde yaralanma olunca doğal olarak yüze doğru kan geliyor, bu da insanları yanıltmış olmalı.
Uyutma kararını beyinde ödem geliştiği için aldık. İlaçla uyutup iyileşmesine fırsat tanıdık.
24 saat sonra bilgisayarı tomografi ile yeni bir teşhis yapacağız. İlk kontroller olumlu görünüyor.
Ameliyattan ilk çıktığı ana göre daha iyi. Böyle bir yaralanma sonrası ilk saatlerde yeni bir kanama olmaması bile olumlu olarak değerlendiriliyor." dendi.
Aile yakınlarının "sol tarafında felç var, şarkı söyleyemeyecek" gibi açıklamaları da soruldu. Cevap olarak şöyle söylendi: "Evet sol tarafta bir sorun var ama bu durum kesin konuşmak için yeterli değil. Biz her değerlendirmeyi halkımız ile paylaşacağız. Bu tek ağızdan olacak, hastane yönetimi tarafından yapılacak."
internethaber.