Üsküdar'da sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, suyun yüzeyinde bir ceset görünce polise haber verdi. Deniz polisi tarafından sahile çıkarılan cesedin yaklaşık 2 haftadır suda olduğu öğrenildi.
Beylerbeyi Parkı'nın sahil bölümünde yürüyüş yapan vatandaşlar, kıyıya yaklaşık 30 metre mesafede, suyun yüzeyinde bir ceset olduğunu gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine parka gelen Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, hemen Deniz Polisi'ne haber verdi.
İhbardan çok kısa bir süre sonra Beylerbeyi Parkı'nın açıklarına gelen Deniz Polisi, suyun yüzeyindeki cesedi bota aldı. Yaklaşık 2 haftadan beri suda olduğu tahmin edilen cesedin üzerinde yapılan aramada herhangi bir kimlik bilgisine rastlanılmadı. Beylerbeyi Parkı'na çıkarılan ceset, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı uzman ekipler ile savcının incelemelirini tamamlamasının ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yetkililer, cesedin kimliğinin tespit edilebilmesi için kayıp başvurularının inceleneceğini, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladılar.
internet haber