Ankara Valisi, ilçesine 20 anaokulu yaptıracak belediye başkanını alnından öperek kutladı.Ankara’da eğitime yüzde 100 destek projesi kapsamında Altındağ Belediyesi, ilçe sınırlarına 20 anaokulu yapacak. 26 milyon maliyetindeki okullar, Altındağ’ın ihtiyaç görüldüğü yerlere yapılacak. Protokol imzalandıktan sonra Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi alnından öperek kutladı. 
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel ile Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile valilik makamında protokol imzaladı. Vali Yüksel, Altındağ Belediyesi’nin ilçede tarihi ve turizme yönelik yaptığı katkılarının yanı sıra eğitime de önemli destekler verdiğini belirterek, “Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, eğitim seferberliliğinde ‘ben de varım’ diyor. Eğitime gösterdiği duyarlılıktan dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” dedi. 
   
 İmzalanan protokolle Ankara’da okul öncesi eğitimde kalitenin artacağına işaret eden Vali Yüksel, eğitime yüzde 100 destek projesi kapsamında bu yılın ilk 45 gününde toplam 200 dersliğin protokolünün imzalandığını ve bunların maliyetinin de 50 milyon TL civarında olduğunun altını çizdi. 
Ankaralı hayırseverleri projeye destek vermeye çağıran Vali Yüksel, “Hali vakti yerinde olan kişilerin hafızalarda kalması için yapacakları en doğru iş okul yaptırmaktır.” şeklinde konuştu.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de yerel yönetimlerin eğitimde de görev üstlenmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Biz bu projeyi Sayın Valimize sunmadan önce '20 anaokulunu yapabilir miyiz?' şeklinde tereddüt içindeydik. Bu yılın sonunda önemli bir kısmını bitireceğiz. Gelecek eğitim dönemine bu okulların bir kısmını yetiştireceğiz. Altındağlı çocukların buna ihtiyacı vardı. Yeni cumhuriyetin kuruldu bir ilçe olan Altındağ’da, çocukların en temel hakkı eğitim.” şeklinde konuştu.