Eyüp Yeşilpınarspor Kurban Byramının  ardından  yaptığı lig maçlarında kazandığı galibiyetlerle çifte bayram sevinci yaşadılar.

Yeşilpınar spor yönetimi ve sporcuları  Spor tesislerinde Bayram merasimi  düzenleyerek  bayramlaştılar. Spor  Kulubü  Başkanı Köksal Yılmaz ve  yönetimi, Yeşilpınar  azası  Mithat Çetin  tüm sporcularla   tek tek  bayramlaştılar. Sporculara başarılar  dileyen  yılmaz  Başarılarında  dolayı rakibini  10-0 yenen  U 17 takımına ve  rakibiyle  berabere kalan U  15  takımına   teşekkür  etti. 

Bayramın  son günü yapılan  Ali Rıfatpaşa, Yeşilpınar  A Takımı  Maçında ise  İlk yarıyı  2 - 1 yenik  bitiren  Yeşilpınar spor maç sonunda 3-2 maçı  lekhine çevirmeyi  başardı.

 Yeşilpınarspor  teknik direktörü  Ercan Yerdak yaptığı  açıklamada; 
 İlk 6 dakikada iki gol yedik  büyük  şok yaşadık  ancak   ümidimizi kesmedik  İlk yarının  35. dakıkasında  Yusufun   attığı  golle  saha  hakimiyetini  sağladık 60 dakikada Yunusun  attığı  golle  beraberliği yakaladı.

88.  dakikada ise Marufun  attığı  golle  rakibimie  3-2 üstünlük  sağlamış olduk. Sporcularımızın üstün performanı ve  seyircilerimizin destği ile  hak  ettiğimiz  galibiyeti  aldık.

Net  2 penaltımız verilmedi. Buna rağmen  üstün başarı gösterip bize  çifter  bayram sevinci yaşatan  sporcularıma  Yeşilpınarspor  başkaınımz Sayın  Köksal Yılmaz'a ve ynetimine, ve bizleri yalnız bırakmayan  seyircilerimize çok  teşekkür  ederim, diyerek  sözlerini tamamladı.