Görkem ÇANCI/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Futsal 1'inci Lig 2'nci devre müsabakaları kapsamında oynanan maçta antrenör ve hakem arasında kırmızı kart nedeniyle kavga çıktı. Hakemin hafif yaralandığı olay sonrası taraflar birbirinden şikayetçi oldu.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Futsal 1'inci Lig 2'nci devre müsabakaları, 4 Aralık'ta Atatürk Spor Salonu'nda başladı. Turnuva kapsamında bugün oynanan Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ve Mersin Görme Engelliler Spor Kulübü arasındaki mücadelenin son dakikalarında saha karıştı.
Çankaya Belediyesi'nden bir oyuncunun yaptığı faul sonrası hakem Cengiz Özenci'nin kırmızı kart göstermesine sinirlenen antrenör Dilaver Yurdagül, sahaya girerek hakemin üzerine yürüdü. Yaşanan arbedede, hakem Özenci'nin boynundan hafif yaralandığı belirtildi. Oyuncuların ve polisin araya girmesiyle son bulan kavganın ardından taraflar birbirinden şikayetçi olunca polis tarafından karakola götürüldü. Burada ifade veren hakem ve antrenör daha sonra serbest kaldı.
Maç ise olaylar nedeniyle tatil edildi.