Ergün TOS/FETHİYE (Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde 3 aydır psikolojik tedavi gören 56 yaşındaki Yadigar Çavdar, ineklere karpuz kabuğu vereceğini söyleyerek gittiği ahırda iple kendisini asarak yaşamına son verdi.
Olay, Fethiye'nin Esenköy Mahallesi Okul Sokak üzerinde 2 katlı evin bitişiğindeki ahırda saat 14.30 sıralarında meydana geldi. 3 aydır psikolojik tedavi gören ve ilaç kullanan 2 çocuk annesi Yadigar Çavdar, eşi Erdal Çavdar'la sabah saatlerinde kontrol için Fethiye Devlet Hastanesi'ne gitti. Psikologla görüştükten sonra eve dönen Yadigar Çavdar, eşiyle yemek yedi. Yemekte yenilen karpuzun kabuklarını ahırdaki ineğe vermek üzere evden çıkan Yadigar Çavdar, bir daha dönmedi.
Meraklanıp evden çıkarak ahıra giren Erol Çavdar, eşini iple boynundan tavana asılı halde buldu. Komşularından yardım isteyen Çavdar, daha sonra jandarmaya haber verdi. Jandarma ve savcının incelemesinin ardından Çavdar'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin araştırılması için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Eşinin tabutunun evin bahçesinden çıkışını gözyaşları içinde izleyen Erol Çavdar, yakınları tarafından sakinleştirildi.

FOTOĞRAFLI