Uzay KESMEN/ İSTANBUL,() ATAŞEHİR'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada çok sayıda suçtan sabıkası olduğu öğrenilen Volkan Sancar öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, saat 00.30 sıralarında Ataşehir, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Esatpaşa Çocuk Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki grup arasında, Esatpaşa Çocuk Parkı'nda henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı çatışma çıktı.Çatışmada, 4 kişi vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, cadde üzerinde bulunan 34 EB 3872 plakalı otomobilin arka koltuğunda kanlar içerisinde yatan Volkan Sancar ile karşılaştı. Sancar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanan diğer 3 kişiden 2'sinin Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 1'inin de Özel Göztepe Medical Park Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Olay sonrası, silahlı çatışmanın başladığı Esatpaşa Çocuk Parkı ve Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan otomobilin çevresi emniyet şeridiyle kapatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, park ve otomobilde inceleme yaparak delil topladı. Volkan Acar'ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ÇOK SAYIDA SUÇTAN SABIKASI VAR

Hayatını kaybeden Volkan Sancar'ın hırsızlık, gasp ve benzeri suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu ve cezaevinden birkaç ay önce çıktığı öğrenildi.Polis, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

(FOTOĞRAF)