İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, () - OSMANİYE'de ayağından çıkan ayakkabısını almak isterken minibüsünde altında kalan 7 yaşındaki Nursena Sunar öldü.
Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Rahime Hatun Mahallesi İskender Türkmen Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre annesi Derya Sunar ile birlikte alışverişten dönen ilkokul birinci sınıf öğrencisi Nursena, yolun karşısına geçmek isterken ayakkabısı ayağından çıktı. Bu sırada annesinin elini bırakarak tekrar yola giren küçük kız, o sırada kırmızı ışıkta bekleyen ve yeşil ışık yandığı için hareket eden 26 yaşındaki Ahmet E.'nin yönetimindeki 80 GP 844 plakalı minibüsün altında kaldı.
Ağır yaralanan Nursena Sunar, ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Küçük kız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, gözaltına alınan sürücü Ahmet E. sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürerken, Mesut-Derya Sunar çiftinin iki çocuğundan biri olan Nursena'nın cenazesi Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

İE(OA/BT) (FOTOĞRAFLI)