Cem ULUCAN / AYDIN, ()- AYDIN'da, 43 yaşındaki İsmail K., aralarında husumet olduğu öğrenilen Osman İkidevelioğlu ve kardeşi Okan İkidevelioğlu'nun içinde bulunduğu otomobilin keserek tabanca ile 3 el ateş etti. Silahlı saldırıda kardeşlerden Osman İkidevelioğlu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, Okan İkidevelioğlu yaralandı.

Olay, Umurlu Mahallesi Atatürk Bulvarı numara 98 önünde bugün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Kahvehane işleten İsmail K., daha önceden bilinmeyen bir nedenle kavga ettiği 26 yaşındaki Osman İkidevelioğlu ve kardeşi 22 yaşındaki Okan İkidevelioğlu'nu, 09 L 4942 plakalı otomobil ile işlettiği kahvehane önünde gördü. İki kardeşin önünü kesen İsmail K. ruhsatsız tabanca ile otomobilden inmeye fırsat bulamayan iki kardeşe 3 el ateş etti. Saldırgan İsmail K., olay yerinden plakasız bir motosikletle kaçtı.

Saldırıda iki kardeşin yaralandığını gören çevredekiler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı kardeşlerden Osman İkidevelioğlu'nu ambulansla Adnan Menderes Üniversite Hastanesi'ne, sağ omzundan vurulan Okan İkidevelioğlu da Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ koltuk altından vurulan Osman İkidevelioğlu, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayın ardından kaçan İsmail K.,'yı yakalamak için çalışma başlattı.