Ali AKSOYER/İSTANBUL() BAĞDAT Caddesi'nde laf atma yüzünden çıkan kavga sonucu bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Yusuf Gülap’ın katil zanlısı olduğu tespit edilen Cihan K., ve kavgaya karışan imgehan Ö.(24) adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan bulunan diğer iki şüpheli ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Kavga anının yeni güvenlik kameraları ortaya çıkarken, olayın küfürlü konuşmak ve laf atmak yüzünden çıkan tartışma sonucu meydana geldiği tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bağdat Caddesi'nde önceki gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, Yusuf Gülap’ın içinde bulunduğu bir grup, kız arkadaşlarına laf atan ve küfürlü konuşan bir başka bir grup gençle ağız dalaşına girmiş, olayın sonunda büyük bir kavga çıkmıştı. Kavga sırasında önce karşı gruptakileri döverek kovalayan Yusuf Gülap, daha sonra geri dönen gençlerle girdiği kavgada bıçaklanarak öldürülmüştü.

İKİ KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada bıçaklama olayını gerçekleştiren Cihan K.(24) ve kavgaya karışan İmgehan Ö.(24), Özgör Ö.(23) ve Selen T.(26) gözaltına alınmıştı. Savcılık Özgür O. ve Selen T.’nin serbest bırakılmasına karar verdi.

Poliste sorgularına devam edilen Cihan K., ve İmgehan Ö., poliste verdikleri ifadelerinde olayda hayatını kaybeden Yusuf Gülap ve arkadaşlarının saldırdığını kendilerine korumaya çalıştıklarını iddia ettikleri öğrenildi. Şüpheliler işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildi.

(FOTOĞRAF)