KAYSERİ'nin Tomarza ilçesinde, balık tutmak için 4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki Yunus Emre İzgi'yi arama çalışmaları sürüyor. Arama-Kurtarma ekipleri, gencin ayakkabı ve giysilerinin bulunduğu Zamantı Irmağı'nda çalışmalarına devam ediyor.

Tomarza'nın Melikviran Mahallesi'nde ailesiyle birlikte oturan Yunus Emre İzgi, 23 Ağustos Pazar günü balık tutmak için evinden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Oğullarını aramak için Zamantı Irmağı kenarına gelen ailesi, Yunus Emre İzgi'nin giysilerini bulunca durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine Jandarma Arama Kurtarma Ekipleri, AKUT, AFAD ve Su Altı Dalgıç Polis ekipleri, İzgi'nin ayakkabı ve giysilerinin bulunduğu Zamantı Irmağı'nda arama çalışmaları başlattı. Ancak arama çalışmalarında dördüncü güne girilmesine rağmen, bir sonuç alınamadı.

MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz da olay yerine gelerek arama çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kaybolan gencin babası Yaşar İzgi’yle de görüşen Korkmaz, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ile görüştüğünü ve gencin bulunması için gereken herşeyin yapıldığını bildirdi. Korkmaz, ''Allah’tan umut kesilmez. Temenni ve dualarımız, kardeşimizin sağ salim bulunması yönündedir'' dedi.

Murat GÜRBÜZLER/ TOMARZA (Kayseri)