POLİS MÜDAHALE ETTİ
Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde 'bayrak yakma' iddiası üzerine gözaltına alınan 3 işçinin bulunduğu Polis Merkezi Amirliği önünde toplanan kalabalığa, polis biber gazıyla müdahalede bulundu. Kalabalıktan da polislere şişe ve taş atıldı. Yaşanan olaylarda hafif şekilde yaralandığı belirtilen bir polis memuru için gelen 112 ambulansını kalabalık, 'Gözaltındaki işçileri kaçıracaklar' diye Polis Merkezi Amirliği'ne yaklaştırmadı.
Kullandığı minibüsü Polis Merkezi Amirliği'ne doğru süren bir sürücü ise Kaymakamlığa ait bir kamyonete çarptı. Bu kişi aynı araçla olay yerinden uzaklaştı. Tavşanlı Polis Merkezi Amirliği önüne takviye olarak jandarma ekipleri de sevk edildi.
İŞÇİLERİN KALDIĞI BARAKALARI ATEŞE VERDİLER
Polis müdahalesiyle uzaklaşan kalabalıktan bazıları TOKİ inşaatlarının bulunduğu yere giderek işçilerin kaldığı barakaları ateşe verdi. İtfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Ekiplerin söndürdüğü yangında barakalar kullanılamaz hale geldi. Bu sırada sayıları azalmasına rağmen bir grup Polis Merkezi Amirliği yakınında bekleyişini sürdürüyor. 

FOTOĞRAFLI