BURSA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Nilüfer, Osmangazi ile Yıldırım İlçesi'nde 500’den fazla polisin katıldığı ‘Huzur Operasyonu’ düzenledi. Operasyonda 100'den fazla iş yeri ve çok sayıda otomobilde denetlendi, 1500 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulundurmaktan 3 kişi gözaltına alınırken, çeşitli suçlardan aranan 10 kişi de yakalandı. 
Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Asayiş, Trafik Denetleme Şube ekipleri tarafından merkez Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi İlçesi'nde çok sayıda işyeri ve otomobil kontrolden geçirildi. Gece kulüpleri, kafeterya ve kahvelerde yapılan kontrollerde, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yaptı. Denetlemelere katılan zabıta ekipleri de kapalı alanda tütün ürünü tüketen işyerleri ve kişiler hakkında cezai işlem uyguladı. Maliye ekipleri de vergi denetimi yaptı. 
İşyerleri ve otomobillerde 13 gram esrar, 9 gram sentetik uyuşturucu; bonzai, 2 gram metamfetamin, 2 ruhsatsız tabanca, 3 şarjör ve 30 dolu fişek ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu ve ruhsatsız silahlarla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Ayrıca farklı suçlardan aranan 10 kişi de yakalandı. 
Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mudanya yolu üzerinde bulunan bar, kafe ve alkollü mekanlarda da denetim yaptı. Ekipler kaçak işçi çalıştırılıp çalıştırılmadığını da denetledi. Kapalı alanda sigara içen kişilere ve göz yuman iş yerlerine cezai işlem uygulanırken, 2 işyerine ise, vergi memurları tarafından adisyon açmamaktan dolayı işlem yapıldı.

FOTOĞRAFLI