İSTANBUL Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse, "Ne yaptıysak bu vatan ve milletin bekası adına yaptık. Balık bilmezse halik bilir dedik" diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan; aralarında İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse'nin de bulunduğu çok sayıda şüpheli, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Dün Saat 22.30'da hastaneye getirilen Köse, sağlık kontrolünden geçirildiği sırada görevli doktora bazı şikayetleri olduğunu belirtti. Bunun üzerine Ömer Köse, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1. Blok 3. katta bulunan Nöroşirürji (Beyin ve Sinir) Kliniği'ne gönderildi. Köse binaya giderken, "Ne yaptıysak bu vatan ve milletin bekası adına yaptık. Balık bilmezse halik bilir dedik" diye konuştu.

Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet polisleri Köse'nin çevresini sararak binaya girişini sağladı. Ömer Köse, Nöroşirürji Kliniği'ndeki nöbetçi doktor tarafından muayene edildi. Burada yaklaşık yarım saat kalan Köse, daha sonra tekrar Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet polisleri tarafından sağlık kontrolleri yapan doktorun yanına getirildi.

Sağlık kontrollerinin ardından da Ömer Köse ve diğer şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.



FOTOĞRAFLI