ADANA'da yalnız yaşayan 28 yaşındaki bekar Ayça Tekin morarmış cansız bedeni evinin banyosunda bulundu. Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Baraj Yolu Caddesi üzerinde bulunan Muhittin Yem Apartmanı'nın 5'inci katındaki evinde tek başına yaşayan Ayça Tekin'den bir süredir haber alamayan yakınları ve erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen E.B., bugün saat 19.00 sıralarında eve gitti.

Kapısı kilitli eve çilingir yardımıyla girenler, genç kadının banyoda yerde cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk incelemede, üzerinde gece kıyafeti bulunan Ayça Tekin'in dün yaşamını yitirdiği ve vücudunda morluklar bulunduğu tespit edildi. Olayın cinayet olup olmadığı araştırılırken, eve gelen Ayça Tekin'in yakınları gözyaşı döktü.

Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Ayça Tekin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bir süre kozmetik mağazasında çalışıp sonra bir tasarım firmasında işe başladığı öğrenilen Ayça Tekin'in erkek arkadaşı olduğu iddia edilen E.B.'nin de ifadesi alındı.

Yusuf BAŞTUĞ / ADANA