MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'nde, hız nedeniyle kontrolden çıkması sonucu park halindeki çarptığı kamyonetin üzerine çıkarak ters dönen otomobildeki 3 kişi öldü.

Kaza, bugün saat 04.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi 5048 Sokak'ta meydana geldi. 37 yaşındaki Nihat Eryılmaz, iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle yönetimindeki 45 HE 335 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil, bir evin bahçe duvarının önünde park halinde duran 45 HY 551 plakalı kamyonete çarparak durabildi.

Kazada sürücü Eryılmaz ile arkadaşları 28 yaşındaki İsmail Çetin ve 24 yaşındaki Halil Çevik kanlar içinde kaldı. Gürültüyü duyarak sokağa çıkanlar otomobili ve araçtaki yaralıları görünce kazayı, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobildeki 3 kişinin de öldüğü belirlendi.

Kaza yerinde yapılan inceleme ardından sürücü Eryılmaz ile Çetin ve Çevik'in cesedi Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.