Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() KAĞITHANE’de 6 katlı binanın çatı katında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Şirintepe Mahallesi Ada Sokak’ta bulunan 6 katlı binanın çatı katında saat 13.00 sıralarında evde kimsenin bulunmadığı anda yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede tüm evi sardı.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Kağıthane ve Beşiktaş ilçelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına bitişikteki binaların çatılarından müdahale etti. Yangın evin tüm odaları kullanılamaz hale geldi. Bu arada itfaiye düşebilecek parçaların çevredekilere zarar vermemesi için sokağı yaya ve araç girişine kapattı.
Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen ev sahibi Ramazan Ateş, “Sabah kapıyı çekip çıktım tam olarak yangının neden çıktığını bilmiyorum” dedi.  Yangını fark edip ilk olarak itfaiyeyi aradığını söyleyen mahalle sakini Olcay Çakır ise, “İtfaiye 5 dakika içerisinde geldi, bir saat müdahale etti. Yangın ilk uydu cihazının olduğu yerde başladı. Hanımım bir pat sesi duymuş ama ne patladığını bilmiyorum. Çatıda baz istasyonu vardı” şeklinde konuştu.


(FOTOĞRAF)