Mardin'de teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Cengiz Engizek'in Kahramanmaraş'taki akrabaları acı haberle göz yaşına boğuldu.

Mardin Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde nöbet değişimi yapan polis aracına teröristlerce yapılan silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Cengiz Engizek'in acı haberi, Karamanlı Mahallesi 24’üncü sokakta oturan ailesine Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü yetkililerince verildi. Çocuklarının şehadet haberiyle yıkılan baba Hanefi ve anne Elif Engizek acı haberin ardından Mardin’e hareket etti.

Acı haberle birlikte şehidin abisinin evine akın eden şehidin yakınları sinir krizi geçirirken, baygınlık geçiren şehidin teyzesine sağlık ekipleri müdahale etti.

Öte yandan şehidin beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezunu olduğu ve atanamadığı için 3 yıl önce polis olduğu öğrenildi. Evli ve bir çocuğu bulunan şehidin 6 ay önce Mardin’de göreve başladığı, bir hafta sonra erkek kardeşinin düğünü için Kahramanmaraş’a gelmeyi planladığı öğrenildi.