EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde yoldan çıkan kamyonetin çarptığı 34 yaşındaki Zafer Şen ve kızı 6 yaşındaki Sıla Şen yaralandı. Yan yatan kamyonetin kimliği bilinmeyen sürücüsü ve yanında bulunan yolcu, aracın ön camını kırıp dışarı çıkarak olay yerinden kaçtı.
Kaza, bugün, saat 20.45 sıralarında, Yukarı Zaferiye Mahallesi Çetin Emeç Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Çetin Emeç Caddesi’nden, Rasim Ergene Caddesi yönüne giden ve sürücüsünün ismi bilinmeyen 34 PTV 01 plakalı kamyonet, kaldırıma çıkarak yaya olarak yürüyen Zafer Şen ve kızı Sıla Şen’e çarptıktan sonra Gurbet Sokak girişinde yan yatarak durdu. Kazada, Zafer ve kızı Sıla Şen yaralanırken, yan yatan kamyonetin kimliği bilinmeyen sürücüsü ve yanında bulunan kişi, aracın ön camını kırıp dışarı çıkarak olay yerinden kaçtı.
Yaralanan baba-kız haber verilmesi üzerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Baba ve kızının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis, olayın ardından kaçan sürücü ve yolcunun kimliklerinin tespit edilerek, yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
FOTOĞRAFLI