Bülent DİKTEPE/KARABÜK,() - KARABÜK’te, önde giden otomobile çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü ve eşi yaralandı. Yaralı çiftin yakınları ile diğer aracın sürücüsü ve yakınları tekme tokat birbirine girdi. Polis kavgayı güçlükle ayırdı.
Kaza, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nda meydana geldi. Karabük yönüne giden 56 yaşındaki Kadir Sevinç yönetimindeki 78 BD 397 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsü henüz belirlenemeyen 78 AH 058 plakalı otomobile yandan çarpıp takla attı. Ters dönen otomobilde sürücü Kadir Sevinç ve eşi 54 yaşındaki Ayşe Sevinç hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla  yakındaki özel hastaneye kaldırıldı.
Yaralı çiftin bir yakını, kazaya neden olduğunu öne sürdüğü otomobile çekiç fırlattı. Çekiç, aracın ön camına isabet etti ve cam kırıldı. Bu sırada aracın sürücüsü olduğunu öne eden kişi, çekiç atan kişiye saldırdı. Polis 2 kişiyi ayırma açalışırken, 2 tarafın yakınları da kavaya dahil oldu. 2 tarafın tekmeli, yumruklu kavgasını polis güçlükle ayırdı. Birbirlerinden şikayetçi olan taraflar karakola götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI