AĞRI’nın Doğubayazıt İlçesinde köpek tarafından ısırılan ve tedavisine gecikmeli başlandığı için kuduzdan hayatını kaybeden 54 yaşındaki Hüseyin Medenioğlu'nun cenazesi, kireçlenerek ilçe mezarlığına defnedildi.
Doğubayazıt’ın Ahmedi Hani Mahallesinde yaşayan Hüseyin Medenioğlu, 45 gün önce Türkiye- İran transit yolu üzerinde bulunan dükkanına giderken, bir sokak köpeği tarafından ısırıldı. Kolundan yaralanan ve durumu ciddiye almayan Medenioğlu, aşı yaptırmadı. 2 hafta önce kusma ve mide bulantısı gibi rahatsızlıklarla yakınları tarafından Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılan evli ve 5 çocuk babası Medenioğlu’na kuduz teşhisi konuldu. Birkaç gün Doğubayazıt Devlet Hastanesi Enfeksiyon hastalıkları bölümünde müşahede altında tutulan Medenioğlu, daha sonra Elazığ Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Elazığ’daki tedaviye de cevap vermeyen Medenioğlu, hayatını kaybetti.
Yakınları tarafından Doğubayazıt ilçesine getirilen Hüseyin Medenioğlu'nun cenazesi dün gece ilçe mezarlığında, açıldıktan sonra kireç dökülen mezarda defnedildi.

Yİ(KS/AAA)(FOTOĞRAFLI)