ADIYAMAN’da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

İlk kaza, gece geç saatlerde Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 22’nci kilometresinde meydana geldi. İsmet Kalkan’ın kullandığı 06 MZD 99 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü Kalkan ile yanında bulunan İsmail Kalkan ve Müzeyyen Kalkan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen yaralılar, acil serviste tedaviye alındı.

İkinci kaza ise, Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 40’ncı kilometresinde meydana geldi. Adıyaman istikametine giden plakası öğrenilemeyen Cafer Enes Öz yönetimindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Devrilen motosiklette bulunan Cafer Enes Öz ile Emine Cafer Öz ve Hakan Orhan yaralandı.

Kazayı görenlerin çağırdığı sağlık görevlileri tarafından Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılar, acil servisteki ilk müdahalelerinin ardından hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Her iki kazayla ilgili başlatılan soruşturmalar sürdürülüyor.

Mahir ALAN/ ADIYAMAN