Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), ()- MANİSA'nın Turgutlu İlçesi MHP Turgutlu İlçe Başkanı Sedat Kutlu'ya ait işyerinde henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. İşyerinin üç ayrı yerinde aynı anda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkış nedenin araştırıldığı öğrenildi.

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sokak'ta, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Sedat Kutlu'nun sahibi olduğu işyerinde saat 20.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İşyerinin yandığını görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen 110 itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Polis ekipleri, olay yerinde geniş önlem aldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu kısa sürede söndürdü. İşyerinin yandığını gören Sedat Kutlu gözyaşlarını tutamazken, maddi hasar meydana geldi.

Yangını haber alan MHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve çok sayıda partili olay yerine geldi. Yangın hakkında itfaiye ve polis ekiplerinden bilgi alan Belediye Başkanı Şirin yaptığı açıklamada "3 ayrı noktada ciddi anlamda büyük hasar var. İtfaiye ve emniyet ekipleri içerde, incelemelerini tamamlayacaklar. Yangının çıkış sebebi konusunda ulaştıkları neticeyi paylaşacaklar. İçerde her şey kullanılmaz halde. Bunun dışında söylenebilecek çok fazla birşey yok" dedi. Polis ve itfaiye ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından yangının çıkış nedenin belirleneceği bildirildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.