İZMİR, () - İZMİR'in Bergama İlçesi'nde çok sayıda hap aldığı gerekçesiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 25 yaşındaki Yoncu Duman'ın eşi M.D., genç kadının vücudunda darp izlerine rastlanınca tutuklandı.
İzmir'in Bergama İlçesi'nde geçen Pazartesi günü çok sayıda hap aldığı gerekçesiyle Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yonca Duman, bir gün sonra yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Kınık Cumhuriyet Savcılığı, Yonca Duman'ın vücudundaki darp izlerini gözönünde bulundurarak eşi M.D., kayınvalidesi E.D. ve kayınpederi H.D.'nin gözaltına alınması talimatını verdi. Şüpheliler, bugün saat 20.00 sıralarında Kınık Yukarı Mahalle Aşık İbrahim Sokak'taki bir evde, polis ve jandarmanın ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonla gözaltına alındı. Emniyette darp iddialarını reddeden şüphelilerden Duman'ın kayınpederi H.D., olay günü Aliağa İlçesi'nde olduğunu kanıtlayınca serbest bırakıldı.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D. tutuklandı, kayınvalide E.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.