Esenler’de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. Otomobilin çarptığı aydınlatma direği ise devrildi.

Kaza saat 01.30 sıralarında Çifte Havuzlar Mahallesi Yıldız Caddesi üzerinde meydana geldi. Davutpaşa’dan Esenler istikametine giden sürücü Davut Aşık yönetimindeki 34 BM 7335 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol ortasındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Aşık ile birlikte aynı araçta yer alan Dursun Işık otomobil içinde sıkıştı.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarılarak ambulans ile Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu arada otomobilin çarptığı aydınlatma direği devrildi. Yola devrilen aydınlatma direği testere ile kesilerek olay yerinden kaldırıldı. Hurdaya dönen otomobil kullanılamaz hale geldi.

Polis, ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.