Şafak NEGÜZEL/EREĞLİ (Zonguldak), () - ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, ters yöne giren otomobile çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu çevirdiği otomobil, kontrolden çıkarak otobüs durağına çarptı. 2 kişinin yaralandığı kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, sabah saatlerinde Zonguldak- İstanbul karayolunun Ereğli Göktepe mevkiinde meydana geldi. Ereğli yönüne giden 26 yaşındaki Neslihan Kılıç yönetimindeki 67 SL 607 plakalı otomobil, iddiaya göre akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra ters yöne giren otomobile çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırması sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yol kenarındaki evin bahçe duvarına çarpıp otobüs durağına girdi. Durakta bekleyen 3 kişiden 46 yaşındaki Şenol Demirci ve sürücü Neslihan Kılıç yaralandı. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
Kaza anı, bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntüde, ters yönde ilerleyen plakası belirlenemeyen araç ve ona çarpmamak için direksiyonu kırarak kontrolden çıkan otomobilin savrulması görülüyor.
Kazanın meydana geldiği bölgedeki akaryakıt istasyonu işletme müdürü Mustafa Yıldırmaz, aynı yerde çok sayıda kaza meydana geldiğini, önlem alınması için ilgili kurumlara dilekçe yazdığını, ancak bir çalışma yapılmadığını, daha büyük bir kaza olmasından korktuğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI