Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, ()– HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesinde alışveriş için gittiği iş merkezinden çıktığı sırada teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan özel hareket polis memuru Abdulkadir Oğuz’un acı haberi Şanlıurfa’daki ailesini yasa boğdu.
3 yıllık özel harekat polisi Abdulkadir Oğuz, bu akşam saatlerinde Yüksekova’da kız arkadaşı ile yürüyerek alışverişe giderken teröristlerin silahlı saldırısında ağır yaralandı ve götürüldüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Abdulkadir Oğuz'un şehit olduğu haberi, gece meslektaşları tarafından Şanlıurfa'daki ailesine iletildi. Polis müdürleri sağlık ekipleri eşliğinde gittikleri Haleplibahçe Mahallesi'nde, Abdulkadir Oğuz'un şehit olduğu haberini baba Şevket Oğuz ve diğer yakınlarına verdi. Acı haberi alan Oğuz ailesinin evinden ağıtlar yükselirken, fenalık geçirenlere hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti. Gazetecilerin alınmadığı eve, acı haberi alan Oğuz ailesinin yakınları da gelerek taziye dileklerini iletti.
PAZAR GÜNÜ AİLESİNİ ZİYARET ETMİŞ
Şehit özel harekatçı Abdulkadir Oğuz'un, 10 günlük izin aldığı ve kente gelerek ailesini ziyaret ettiği öğrenildi. Oğuz'un krediyle aldığı otomobili babası Şevket Oğuz’a bırakarak, pazar günü görev yaptığı Yüksekova’ya gittiği bildirildi.
Şehit olduğu haberi ile yakınlarını yasa boğan Abdulkadir Oğuz, yarın kentte düzenlenecek törenle toprağa verilecek.
FOTOĞRAFLI