KARABÜK'te, 24 yaşındaki Fatih Kılınç, kendi cep telefonu hattı kapandığı için sevgilisinin gönderdiği mesajı 1 gün sonra kendisine gösteren kardeşi 22 yaşındaki Fahri Kılınç'a tepki gösterdi. Çıkan tartışmada Fahri Kılınç, ağabeyini bıçaklayarak öldürdü.
Olay, gece saatlerinde Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde, iki kardeşin birlikte oturduğu evde meydana geldi. İddiaya göre işsiz Fatih Kılınç'ın hattı, kontör yüklemediği için kapandı. Fatih Kılınç'ın sevgilisi de bu yüzden onun kardeşi Fahri Kılınç'ın cep telefonuna mesaj attı. Fatih Kılınç, gelen mesajı 1 gün sonra kendisine gösteren kardeşine tepki gösterdi.
Haddehanede çalışan Fahri Kılınç, işyerinden yorgun geldiği için mesajı göstermeyi unuttuğunu söylemesine rağmen tartışma çıktı. Fahri Kılınç, mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla 2'nci kattaki evlerinden sokağa çıktı. Fahri Kılınç, peşinden kendisini kovalayan ağabeyine bıçağı sapladı. Göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Fatih Kılınç, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Fatih Kılınç, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Fahri Kılınç, evde polis tarafından gözaltına alında. Fahri Kılınç'ın, kendisinden sürekli para isteyen ağabeyi ile sık sık tartıştığı öğrenilirken, cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI